“Erkenning van je voor-ouders” in samenwerking met Petra Veenstra

Vrouwen cirkel / mannen cirkel.

De zoektocht van de vrouw en de man naar heelheid, langs de erkenning van haar vrouwlijke en zijn mannelijke voorouders.

Voor de Vrouw

Deze dag gaat over het aannemen van je vrouwelijkheid die je van je moeder krijgt  Alleen via deze lijn kan jij de vrouw in jezelf in haar ware aard ervaren. Als de transformatie van de vrouw werkelijk optreedt is dit niet het resultaat van een zoektocht van buitenaf maar van herkenning, groei en ontdekken van binnenuit die je de weg laat zien naar verbinding met het diepere vrouw zijn.

Vrouwen mogen allemaal het verstoten vrouwelijke terug nemen/vinden, zodat we onze volle vrouwelijke macht gaan herkennen in het LEVEN!

Als een vrouw wrok blijft koesteren jegens haar moeder door het niet krijgen van dat wat ze zo hard nodig heeft, blijft deze vrouw gebonden aan haar moeder en is daarmee, als eeuwig verwachtende dochter, een gebonden, manipulerende, jaloerse, verbitterde vrouw.
Door je positie als vrouw in jouw eigen lijn in te nemen, en de ware vrouwelijkheid via je moeder aan te nemen , kan je loskomen van wrok, gemis, pijn, verdriet, gevecht, zorg, het onuitgesproken, het geheim, etc. dan kan je je echte plek als vrouw innemen.

Dit is de opening naar die leegte die niet gevuld kan worden. Hij wil gevoeld worden en hij wil aangenomen worden zoals het is. Zolang we dragen voor de ander ( bewust of onbewust) kunnen wij zelf en daarmee de ander niet helen. Alleen eigen pijn kan gedragen en geheeld worden. Het blijft altijd een keuze.

Voor de Man

Deze dag gaat over het aannemen van je mannelijkheid die je als man van je vader krijgt. Als de transformatie van de man werkelijk optreedt is dit niet het resultaat van een zoektocht van buitenaf maar van herkenning, groei en ontdekken van binnenuit die je de weg laat zien naar verbinding met het diepere man zijn dan kan jij als man verbinden met die pure eerlijke mannelijke kracht.

Mannen mogen allemaal het verstoten mannelijke terug nemen/ herkennen dat wat plaats heeft moeten maken voor macht, controle en het weg stoppen van gevoel, zodat er ruimte komt om de wijde wereld in te stappen als vrije man die tot werkelijke alles in staat is.

Als een man zijn gevoelens blijft wegstoppen en blijft willen bewijzen in bravour, trouw aan zijn vader dan blijft hij als man gebonden aan de onevenwichtige man en daarmee in een eeuwig innerlijk gevecht tegen zijn eigen mannelijkheid.

De ware mannelijkheid via je vader aannemen kan je los maken van wrok, gemis, pijn, verdriet, gevecht, woede, verantwoordelijkheid, het onuitgesproken, het geheim, etc. waardoor je plek kan innemen als man in zijn ware aard.

Dit is de opening naar die leegte die niet gevuld kan worden. Hij wil gevoeld worden en hij wil aangenomen worden zoals het is. Zolang we dragen voor de ander ( bewust of onbewust) kunnen wij zelf en daarmee de ander niet helen. Alleen eigen pijn kan gedragen en geheeld worden. Het blijft altijd een keuze.

Als de vrouw met haar innerlijke vrouw, de innerlijke man omhelst bij thuiskomst dan kan de man meer man zijn en de vrouw meer vrouw zijn. (en andersom!)

Als ik mijn innerlijke vrouw toelaat, kan mijn dans met het mannelijke beginnen.

De weg naar het aannemen van de schaal van vrouwelijkheid:

ZICHTBAAR MAKEN VAN JE VOOROUDERS

Hier kijk je naar een lijn van vrouwen, zij vertegenwoordigt de lijn van generaties.  Generaties die allemaal achter elkaar staan, te beginnen met dochter die voor haar moeder staat, en die weer als dochter voor haar moeder, en zo gaat het langs 5 generaties! Je voorouders. Ze zijn je allemaal voorgegaan, wat mooi als jij ze erkenning kan geven.

Als dochter die aan het licht brengt dat er pijn gedragen wordt die elders bij een voorouder ooit ontstaan is. Door de toestemming van het werkelijk zien en voelen van moeder, Oma, overgroot moeder, over overgrootmoeder, die hierdoor als vanzelf hun plek weer innemen en in contact komen met dat wat niet mocht bestaan en heel veel pijn deed. (geheimen, verzwijgingen, verbanningen, vrouwelijke onderdrukking, misbruik)

Je ware plek innemen als vrouw is ja zeggen tegen alles wat er was en wat er niet was, dat je ja zegt tegen dat wat jou, in deze lijn, is voor gegaan en waar jij onderdeel van bent. Ja tegen alle vrouwen die er voor gezorgd hebben dat jij er nu ook bent. En vooral JA tegen je moeder zoals ze is met alles wat ze wel en niet meebrengt in jouw leven. De keuze om deze plek in te nemen is altijd vrijwillig, maar het is jouw unieke plek, alleen op deze plek heel je het vrouwelijke in jezelf zodat de liefde in deze lijn weer vrij kan stromen.

Als de vrouw haar werkelijke plek als vrouw inneemt dan kan de man aansluiten
Het zwarte mannelijke paard verbind zich met de schaal nu deze dochter de moed had om op haar plek te gaan staan en haar vrouwelijkheid aanvaard heeft.

Vrouwen cirkel, samen, met elkaar, verbinding, vertrouwen, veiligheid, vrijheid en liefde

Kosten

Per dag : 160.00 euro ex BTW
koffie, thee, een soep bij de lunch inbegrepen
Het betreft meestal een dag van 10.00 tot 16.00 uur.
Deze kosten komen niet in aanmerking voor vergoeding via de zorgverzekeraar.

In samenwerking met Petra Veenstra
Bewust met Paarden
Link www.bewustmetpaarden.nl
Mobiel: 06-23205636 of via WhatsApp