Zien in het donker in samenwerking met Petra Veenstra

Een patroon:

Als ons handelen (of situatie)  zorgt voor ongenoegen en vervelende en steeds terugkerende situaties en of gevoelens dan is dat een signaal. We hebben er last van, het dient ons niet (meer). Je wil dit zo graag anders maar het lukt je gewoon niet om het anders te doen. 

Het lichaam = innerlijk weten

Het lichaam weet veel meer dan onze mind ( ook al denken we anders te weten) door je gevoelens en emoties toe te laten kan je lichaam bewegen, dit wordt ook wel vertaald als: het toestaan van het “innerlijk weten”.

Zien in het donker

Welke geheimen zitten er in ons lichaam verborgen? Samen met de paarden licht laten schijnen op onze schaduw kant. Een kant waarvan we onbewust steeds proberen weg te blijven maar die veel potentie in zich draagt.
Weet jij al wat je onbewust verbergt van jezelf, wat niemand mag weten?

Samen met de paarden gaan we “ zien in het donker” dat deel in jezelf wat je hoofd niet kan “grijpen” maar wat onbewust wel steeds aanwezig is. Om dit betekenis te geven hebben we ons lichaam nodig als tool! De paarden hebben het vermogen om je met precies dit deel : “het geheim in onszelf” in contact te brengen. Dat deel noemen we onze schaduw.

Zodra er licht schijnt op het “onbewuste” wordt het zichtbaar en is de “verandering” permanent.

De inzichten die hieruit voortvloeien hebben vervolgens tijd nodig. Door de beweging en ruimte in ons “innerlijk weten” zien en ervaren we de wereld anders. Wij projecteren ons innerlijk beeld op de buitenwereld waardoor we geleidelijk ervaren en inzien dat het beeld van de buitenwereld ruimte geeft voor “anders” . Onze overtuigingen worden minder overtuigend, ons gedrag wordt minder strak, ons oordeel milder. Vandaag doe ik het anders, we zien ineens duidelijk hoe we het deden en de mogelijkheid om het anders te gaan doen dient zich aan.

Kosten

Indienen een vraag : 150.00 euro Ex BTW
koffie, thee en lunch inbegrepen
Het betreft meestal een dag van 10,00 tot 16,00 uur.
De kosten zijn exclusief BTW, deze kosten komen niet in aanmerking voor vergoeding via de zorgverzekeraar.

Persoonlijke sessie

Een sessie met Petra en mij samen (2 uur) 200  euro Ex BTW

Petra Veenstra

Bewust met Paarden
Link www.bewustmetpaarden.nl
Mobiel: 06-23205636 of via WhatsApp