OER CYCLUS in 6 dagdelen

“Mijn OERcyclus” in 3 dagen of 6 dagdelen bij de paarden

Zou jij ook de verbindingen willen leren kennen die jouw lichaam en geest weerspiegelen vanuit  de natuurlijke principes, geleid door het sjamanistisch medicijnwiel?

In deze cyclus kan je op bijzondere wijze kennis maken met jezelf, met jouw reactiepatronen – talenten en eventuele valkuilen. Dit doen we door een reis te maken met de sjamanistische elementen, ons lichaam, onze menselijke basis-thema’s en het bijzondere talent van de paarden:

1) Vuur: Ik, mijn vader en mijn voorouders
2) Water : Ik en mijn (levens)ervaringen
3) Aarde : Ik, mijn moeder en mijn voorouders
4) Lucht : Ik en mijn gedachten
5) Ether : Ik en mijn hart
6) OERtraditie : Ik bij het vuur

Doel

Het vinden van jouw individuele bestemming door het leren luisteren naar het eigen lichaam. Je kunt leren luisteren naar het lichaam en geestspel als weg naar begrip en inzichten voor jezelf. In deze combinatie ligt immers onze hele geschiedenis “geschreven”, dit ontdekken en leren verstaan is een kunst en kan een intens, ontroerende, bevrijdende en diepe ervaring bieden.

Het sjamanistische medicijnwiel

Met de krachten van de natuur, zoals zij worden uitgedrukt via de elementen Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether. Deze krachten kunnen we beschouwen als onze spirituele voorouders. Het afstemmen op en het werken met deze “magie” van de natuur, leidt niet alleen tot mogelijke veranderingen in je leven, maar het laat je ook gewaar worden waar jouw plaats is in het grote geheel van onze natuur.

Het lichaam

Alles staat in ons lichaam “geschreven” het leren verstaan, voelen en op de juiste wijze interpreteren is hierbij essentieel

Onze menselijke basis-thema’s

Wat is de invloed van ons familie systeem, waarom hebben we deze vader of moeder, welke invloeden vanuit ons familie systeem hebben invloed op ons dagelijkse leven en hoe leren we dat herkennen.

De Paarden

Het contact met de paarden, in hun zuiverheid en hun vermogen zonder oordeel. Zij brengen jouw inzicht, dat wat je nodig hebt zodat jij mag bewegen en het pad mag gaan volgen wat voor jouw bestemd is.

Wat het jou kan brengen:

De weg belopen, jouw pad in contact met jouw lichaam als richting, stap voor stap via de natuurlijke elementen in jezelf. Te starten met:  de relatie met je vader en waar dat in je lichaam beweegt. De relatie met jouw (levens)ervaringen en waar dat in je lichaam raakt. De relatie met je moeder en waar dat in je lichaam beweegt. Hoe hierin jouw gedachten zich vormen en hoe rondom deze ervaringen en relaties ALLES zich een weg zoekt naar het hart waar alles verbonden is. Als laatste zullen we het geheel aan inzichten met een ceremonieel vuur bekrachtigen.

We werken buiten in de natuur met de elementen, bij de paarden. Het volgen van deze oercyclus brengt meer ruimte en begrip voor jezelf.

Praktisch

Tijden van 10.00 tot 13.00 uur ( 6 dagdelen)
Tijden van 10.00 tot 16.00 uur (3 dagen)
Kosten : 125 euro per dagdeel ex BTW
Deze kosten komen niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar

Voor data en het inplannen stuur me even een berichtje..