Intakeformulieren

Intakeformulieren

Voor de juiste vragenlijst kun je onderstaande link gebruiken. Het is van belan dat je het document eerst download en het een eigen naam geeft voor je begint met invullen

Voedingsdagboek

Mocht je het gevoel hebben dat voeding een rol speelt dan kan je een voedingsdagboek bijhouden. Hiernaast vind je een link om het voedingsdagboek te gebruiken als richtlijn.

 

AVG privacy wet

I.v.m uw privacy zijn wij als therapeut vanaf 25 Mei 2018 verplicht om uw akkoord te vragen voor het bijhouden van een dossier, met uw persoonlijke gegevens. Ik vraag u daarom om het volgende document te printen en bij onze 1ste afspraak mee te brengen.

 

Ouderverklaring bij minderjarig kind

Bij het behandelen vankinderen tot 16 jaar heb ik toestemming nodig van beide ouders (of verzorgers) Tussen 12-16 besluit kind zelf. zie document

 

Disclaimer

Alle informatie wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld en uiteraard gaan wij hier vertrwouwelijk mee om. De mesoloog en Noordpunt kan echter niet uitsluiten dat toegezonden e-mails en/of andere informatie door derden worden ingezien en kan in geen enkel geval hiervoor aansprakelijk worden gesteld.