WELKOM
WELKOM

Noordpunt als het beginpunt voor uw gezondheid. Over de definitie van gezondheid is veel geschreven en hiervan wordt gezegd: “Gezondheid is een gevoel van zowel lichamelijk, geestelijk als maatschappelijk welzijn. Het betekent dus niet alleen het ontbreken van ziekten.”

Op mijn site kun je informatie vinden over Mesologie, Systemisch werken met Paarden en over ceremonieel vuur. Al deze aspecten hebben te maken met gezondheid vanuit verschillende invalshoeken.

Feitelijk is het lichaam de spiegel van alles wat er in en om ons heen gebeurt, maar we vergeten naar alle signalen van het lichaam te luisteren omdat we het met ons hoofd al hebben “opgelost of weggewuifd”
Hiermee is ons lichaam niets minder dan een functionele tool voor de verplaatsing van ons hoofd.
Ik hoop jullie te laten ontdekken dat het lichaam veel meer is dan alleen een “functionele tool” en dat het welbevinden af hangt van het goed leren luisteren naar alle signalen.

Voor je lichaam zorgen is een investering van tijd, aandacht en liefde voor jezelf en soms ook adviezen inwinnen die je op weg helpen.
Ik realiseer me heel goed dat we geneigd zijn om ziekte buiten onszelf te zien. We willen dat de dokter het oplost maar soms ligt het werkelijk in ons eigen vermogen om de ziekte te bestrijden. Door de verschillende opleidingen die ik gevolgd heb, heb ik me steeds vaker de vraag gesteld: “hoe staan patronen en ziektes met elkaar in relatie?”
Via Noordpunt probeer ik inzicht te brengen die je weer vol bewust maakt van lichaam en geest en hoe gezondheid hiermee in verband staat,