Persoonlijke groei          Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?

Waarom een persoonlijk traject?

De redenen om een persoonlijk traject te volgen zijn zeer uiteenlopend. Het kan zijn dat je je niet begrepen voelt,  dat je richting mist in je werk, dat je niet tevreden bent met je leven, dat je steeds maar weer moe bent, fysieke klachten hebt of een negatief gemoed ervaart. Ik bied je de mogelijkheid door middel van een persoonlijk en op maat gemaakt traject te onderzoeken wat hier de oorzaak van is. 

Wat is een persoonlijke groei?

We gaan vanuit Noordpunt op zoek naar eventueel fysieke of emotionele blokkades die het lastig maken om te gaan staan voor datgene waar jij zelf in gelooft en om daarin je eigen keuzes te maken waarbij je jezelf goed voelt.
Deze blokkades zijn meestal onbewust. Via mijn begeleiding gaan we samen op zoek naar dat wat niet zichtbaar is maar dat wat wel om aandacht vraagt.
Ik kan jou daarin begeleiden vanuit Mesologie, de paarden en vanuit soul- retrieval.

Hoe doen we dit?

We maken een afspraak in de praktijk waar we met je vraagstuk aan de slag gaan. Mocht je nog geen gericht vraagstuk hebben dan gaan we met, dat wat zich aandient, werken en wordt vanzelf duidelijk wat er aan mogelijkheden zijn. 

Kosten

Kosten 150 per afspraak  ex BTW

Deze kosten komen niet in aanmerking voor vergoeding bij de zorgverzekeraar behalve voor het consult mesologie als deze in het traject verwerkt zit.